کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، گفت: می توان از انگور به عنوان تنظیم کننده قند خون و کنترل کننده فشارخون استفاده کرد.
کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، گفت: می توان از انگور به عنوان تنظیم کننده قند خون و کنترل کننده فشارخون استفاده کرد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج؛ مصطفی رنجبر افزود: مصرف روزانه انگور و آب آن میتواند با از بین بردن گرفتگیهای عروق و پیشگیری از ابتلا به آسیبهای عروقی، خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش دهد.
وی با اشاره به اینکه انگور سرشار از پتاسیم است، ادامه داد: بیماران مبتلا به فشار خون بالا می توانند برای کنترل یا کاهش فشار خون خود، مصرف روزانه این میوه را در برنامه غذایی روزانهشان داشته باشند.
رنجبر با بیان اینکه انگور هم چاق کننده و هم لاغر کننده است، تصریح کرد: انگور قرمز برای تصفیه خون و خون سازی از انگور سبز هم بهتر است و افرادی که قند خون پایین دارند میتوانند از انگور بهره زیادی برده و بهتر است چند بار در روز آن را مصرف کنند.
خواص انگور در بهبود سلامت چشم
کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج اظهار داشت: مصرف میوه تازه انگور و یا عصاره آن با داشتن غلظت بالای آنتی اکسیدان ها می تواند از کاهش بینایی و بیماری تحلیل برنده ماکولار وابسته به سن جلوگیری نموده و به طورکلی از سلامت چشم ها حمایت کند.
وی افزود: علاوه براین فلاونوئیدهای موجود در انگور می توانند با کاهش رادیکال های آزاد و جلوگیری از اثرات مخرب آن ها خطر آب مروارید را نیز کمتر خواهد کرد.
رنجبر اذعان داشت: مصرف منظم و روزانه انگور، نقش پررنگی در تنظیم سطح کلسترول خون دارد، به عبارت سادهتر، مصرف این میوه میتواند هم به کاهش سطح کلسترول بد خون (LDL) و هم به افزایش سطح کلسترول خوب خون کمک کند و به این ترتیب، احتمال ابتلا به کلسترول خون بالا یا بیماری های قلبی عروقی را کاهش میدهد.
کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی در پایان گفت: مصرف روزانه آب انگور قرمز میتواند احتمال افزایش کلسترول خون را در بیماران قلبی-عروقی را کاهش دهد، ضمن اینکه مصرف انگور و آب انگور با افزایش سطح نیتریک اکسید در خون، از گرفتگی عروق پیشگیری کرده و درصد ابتلا به حمله و سکته قلبی را تاحد چشمگیری پایین می آورد.10-142-15
انتهای پیام/